L’Exèrcit de Terra s’incorpora a tasques de seguretat als carrers de Sagunt per la crisi del coronavirus


0
1342
Un control de l'exèrcit a una rotonda de Sagunt

Les Forces Armades oferixen el seu suport a les Forces i Cossos de Seguretat amb presència de patrulles a peu contribuint en la lluita contra la propagació del COVID-19

Sagunt compta des d’aquest cap de setmana amb la presència de l’Exèrcit de Terra als carrers. En el context de la lluita contra el COVID-19, i després de més d’una setmana que es declarara l’Estat d’Alarma, la missió de les i els militars a Sagunt consistix a donar suport a la Policia Local i a les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat mitjançant la presència de patrulles a peu en diferents zones de la població.

Les Forces Armades, que en començar l’Estat d’Alarma passen a ser equivalents a Agents de l’Autoritat, contribuixen als esforços del Govern en la lluita contra la propagació del COVID-19.

El Regiment de Cavalleria «Lusitania» núm. 8 pertanyent a la Brigada “Almogávares VI” de Paracaigudistes (BRIPAC), situat en la Base “General Almirante” de Marines, estarà patrullant pels carrers de Sagunt per a garantir l’ordre i compliment de les obligacions després de l’aprovació de l’Estat d’Alarma reflectit en el Reial Decret 463/2020, de 14 de març.

A més, Sagunt també compta des de fa diversos dies amb la presència de patrulles de la Unitat Militar d’Emergències (UME), encarregades d’oferir el seu suport a la població davant qualsevol intervenció en situacions d’emergència com esta.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here