L’Exèrcit de Terra desplega un destacament a Ontinyent per revisar infrastructures crítiques

0
2354
Imatge de la reunió amb el capità del destacament

L’alcalde posa a disposició dels militars una patrulla de Policia Local per guiar-los en la revisió d’espais claus com la depuradora, el dipòsit d’aigua, centres de salut o antenes de telecomunicacions

L’Exèrcit de Terra ha desplegat aquest dimarts un destacament de 7 vehicles i diversos efectius militars a Ontinyent. La unitat operativa procedent de la base de Marines acudia amb l’objectiu de revisar l’estat d’infrastructures considerades crítiques com ara la depuradora, el diposit d’aigua, els centres de salut o les antenes de telecomunicacions, a mes de reforçar i donar suport a les tasques de control i vigilància que venen efectuant la Policia Local, Policia Nacional i Guàrdia Civil per al compliment del decret d’Estat d’Alarma.

L’Alcalde, Jorge Rodríguez, acompanyat pel Regidor de Seguretat, Pepe Gandia, i el Comissari de la Policia Local, Juan Serrano, rebia al capità del destacament, i li oferia el total suport de l’Ajuntament en les seues tasques. Una patrulla de la Policia Local guiava els militars pels diferents espais.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here