L’ex alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit (Compromís), nova consellera d’Educació i Cultura

0
1532
Raquel Tamarit, amb el logo de celebració de l'any Fuster, en homenatge a l'escritor de Sueca.

Després de l’anunci de dimissió de Vicent Marzà, l’executiva de Compromís ha ratificat la seua proposta perquè el relleve la fins ara secretària autonòmica de Cultura i Esport

Raquel Tamarit, qui va ser alcaldessa de Sueca entre 2015 i 2019, i des que deixara aquest càrrec secretària autonòmica de Cultura i Esport, serà la nova consellera d’Educació, Cultura i Esport. L’ascens de tamarit es deu a l’anunci de la dimissió del fins ara conseller Vicent Marzà, qui ha proposat a la pròpia suecana per al càrrec, i que ha estat ratificada aquest dimecres en l’Executiva de Compromís.

Mestra de professió, Tamarit va ser alcaldessa de Sueca, deixebla del representant de Compromís en el Congrés Joan Baldoví i una persona de confiança dels líders de Més Compromís, branca majoritària de la coalició valencianista.

Precisament Raquel Tamarit va deixar l’alcaldia de Sueca forçada per qui són els seus socis al govern valencià, el PSPV, ja que l’actual alcalde Dimas Vázquez, malgrat haver obtingut menys regidors que la coalició, va aconseguir el suport dels altres partits del ple municipal. Aquesta acció li va costar que el PSPV li obrira expedient disciplinari per trencar els acords del pacte del Botànic, però a hores d’ara els socialistes encara no han pres cap mesura sobre Vázquez.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí