L’estrena mundial de l’òpera ‘La Brecha’ clausurarà diumenge Sagunt a Escena 2017

0
1095
Sagunt a Escena tancarà les seues portes este diumenge

L’espectacle d’òpera tindrà lloc diumenge que 3 de setembre, a les 22.30 hores, al Teatre Romà de Sagunt

L’estrena mundial de La Brecha clausura Sagunt a Escena 2017. Este pròxim diumenge 3 de setembre, a les 22.30 hores, el Teatre Romà acollirà l’última representació del festival amb l’estrena d’esta òpera.

Jacques Alphonse De Zeegant estrena mundialmentLa Brecha, ambllibret de Marguerite de Werszowec Rey i la Hulencourt Symphony Orchestra & Choir seran els encarregats d’interpretar-la .L’orquestra està dirigida per Palmo Venneri, el director del Corés Francesc Gamón i la direcció escénica i d’escenografia a càrrec de Paco Azorín.

‘La Brecha’ és una òpera on se sobreposen els plans de la terra i el cel, de la justícia humana i del cel, on es creuen els cors dels vius i els de els 8 serafins. L’obra pot ser interpretada com una al·legoria, com un mite, un conte o una llegenda universal, ja que l’acció no se situa en un context ni en un lloc específics. ‘La Brecha’ desenvolupa el tema de l’amor que triomfa enfront del mal, tal com han volgut la seua autora i el seu compositor.

A l’hora d’escriure este llibret, Marguerite de Werszowec Rey ha tingut en compte les expectatives del compositor i la seua sensibilitat musical, el talent descriptiu dels seus sentiments, la seua capacitat evocadora dels ambients i de les tonalitats, i el virtuosisme de les veus dels cors, que troben ací el seu ple potencial en la fusió o el joc de la resposta entre el cel i la terra.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here