L’estat de ruïna de 700 nínxols obliga a Vilamarxant al seu enderrocament

0
873
Cementeri municipal.

L’estat de ruïna de més de 700 nínxols del cementeri municipal de Vilamarxant obligarà l’Ajuntament a derrocar-los com a conseqüència del seu deteriorat estat.

A la vista de la declaració de l’estat de ruïna d’aquests nínxols del cementeri construïts a principis del segle XX, l’Ajuntament inicia els tràmits per a desallotjar les sepultures que queden encara ocupades.

Des que es va constatar en 2009 l’estat dels nínxols anteriorment citats, s’ha produït el trasllat de la majoria quedant actualment al voltant de 120 ocupats.

Els nínxols afectats comprenen les columnes de la 1 a la 24, de la 25 a la 103, de la 104 a la 129 i la nau central nord-est del cementeri.

El pas del temps i l’ús de determinats materials per a la seua construcció en 1907 han provocat importants desperfectes que desaconsellen la seua permanència. De fet, des de l’Ajuntament es recomana que els visitants del cementeri vagen amb precaució a l’accedir a les zones delimitades pel seu precari estat.

Els serveis municipals insten als familiars de les persones soterrades en aquests nínxols que sol·liciten immediatament les seues restes i puguen situar-les on estimen oportú.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here