L’estació de tren de Xàtiva realitza obres de millora d’accessibilitat per valor de 418.000 euros

0
1369
Roger Cerdà i Juan Carlos Fulgencio.

El Delegat institucional de Renfe en la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, ha presentat el desenvolupament de les obres a l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà

Renfe inverteix 418.534,79 euros en les obres de millora d’accessibilitat en l’estació de tren de Xàtiva. Els treballs inclouen l’adaptació a la normativa actual d’accessibilitat, la millora de l’eficiència energètica a més d’altres actuacions de millora de l’estació, amb un termini estimat per a l’execució de l’obra de 6 mesos.

El Delegat institucional de Renfe en la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, s’ha reunit aquest matí amb representants de l’ajuntament de Xàtiva encapçalats per l’alcalde, Roger Cerdà, per a presentar el desenvolupament de les obres en la terminal.

Les obres de millora d’accessibilitat inclouen l’adaptació de l’altura de les vores d’andana al gàlib ferroviari i paviments podotàctils, línia de seguretat, sòl antilliscant en andanes a més de nous encaminaments en l’accés a l’estació, vestíbul i pas inferior, incloent indicacions en braille.

Renfe també té previst canviar el sistema d’il·luminació convencional per lluminàries LED per a obtenir nivells lumínics adequats a l’accessibilitat i amb la finalitat de millorar l’eficiència energètica i modernitzar les marquesines, a més es realitzaran altres actuacions com pintura i tancament de l’estació. Els treballs s’engloben en el pla d’actuacions de Renfe per a la rodalia del Nucli de València.

La intervenció suposa la millora de l’accessibilitat amb la reducció de barreres arquitectòniques amb els seus respectius elements senyalitzadors. L’estació de Xàtiva pertany a la línia C2 de Rodalia del Nucli de València i compta diàriament amb més de 4.000 viatgers pujats i baixats.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí