L’espectacle de dansa ‘El Cascanueces’ ompli el Teatre Echegaray d’Ontinyent

0
612
Escena d''El Cascanueces' representat al Teatre Echegaray d'Ontinyent

La programació del Festival de Circ i Teatre continuarà este dijous amb ‘Collage’ i divendres amb els malabars de ‘Set Up’

L’espectacle de dansa ‘El Cascanueces’ de la Jove Companyia Masters Ballet d’Ontinyent va omplir ahir per la vesprada el Teatre Echegaray. El clàssic espectacle amb música de Tchaikovsky va fer fibrar al públic d’emoció en veure els joguets, interpretats pels ballarins i ballarines, cobrar vida al ritme del compàs.

La regidora de Política per a les persones, Sayo Gandia, destacava la gran acollida que estan tenint tots els espectacles i animava a continuar gaudint a la ciutadania d’ells perquè “són poques les ocasions on es pot gaudir de funcions d’este tipus als carres d’Ontinyent”.

La màgia del circ i el teatre continuarà esta vesprada a partir de les 18:30h a la plaça de la Coronació. Durant 40 minuts, les acrobàcies, equilibris, salts i manipulació d’objectes seran els protagonistes per fer vibrar als assistents a l’espectacle “Collage”. Una funció que començarà amb dos homes suspesos a l’aire disposats a tirar-se a la piscina amb seriositat i rigidesa. Tanmateix, en esta història tot canvia quan l’ànsia de rebel·lió s’apodera dels protagonistes.

El divendres 28 a la plaça de Sant Domingo, en finalitzar les 12 campanades del cap d’any infantil, tindrà lloc l’espectacle ‘SET UP’ on durant 60 minuts els protagonistes seran els malabars, la màgia i els equilibris impossibles acompanyats de molt d’humor i acció trepidant.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here