L’espectacle de carrer ‘S’Ombra’ tancarà el VII Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent

0
1756
'S'Ombra' tancara els espectacles nadalencs d'Ontinyent

La funció que començarà a les 18h a la plaça de Pere IV mostrarà durant 45 minuts noves formes i llenguatges a través del circ més contemporani

L’espectacle de carrer de circ contemporani que tindrà lloc aquest dimarts 2 de gener tancarà la VII edició del Festival de Circ i Teatre. La funció que començarà a les 18:00h a la plaça de Pere IV mostrarà durant 45 minuts les experiències dels dos personatges protagonistes que viuen en un món fora del temps i en un viatge perpetu.

A ‘S’Ombra’ és una peça de circ contemporani, ja que els seus creadors tracten de fer processos d’investigació proposant noves formes i llenguatges per aconseguir resultats diferents mitjançant el tractament de la tècnica, de la dramatúrgia, l’expressió a través dels objectes, la música, etc. Sempre amb l’objectiu d’establir una connexió directa amb el públic que els possibilite una identificació amb ells i els transporte al seu univers.

Amb el llenguatge del circ com a protagonista conclourà la setena edició del Festival de Circ i Teatre que ha portat 11 espectacles als carrers de la ciutat on segons explicava la regidora de Política per a les Persones i coordinadora del Festival, Sayo Gandia, “els xiquets i xiquetes han pogut gaudir d’obres de gran qualitat i redescobrir l’encant del circ i el teatre més clàssic, però també el més contemporani com en l’obra que tanca esta edició del festival” i afegia “és una gran satisfacció veure com després de set anys de celebració s’ha consolidat este Festival que actuació rere actuació reuneix més públic”, concloïa.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí