L’Escola Oficial d’Idiomes de Xàtiva amplia la seua oferta formativa amb la incorporació de l’italià

0
1063
Escola Oficial d'Idiomes de Xàtiva.

El proper curs 2022/2023 s’impartiran dos grups de nivell inicial 1A2 a la seu de Xàtiva

L’Escola Oficial d’Idiomes de Xàtiva impartirà durant el proper curs 2022-2023 un nou idioma, italià, llengua que se sumarà a l’oferta d’alemany, anglès i valencià que actualment es pot cursar al centre.

Més de 400 persones van registrar la seua voluntat d’aprendre un nou idioma a través del formulari que es va habilitar al mes de març a la pàgina web de l’escola. Aquestes peticions es van traslladar a la Conselleria d’Educació, que és la que finalment ha autoritzat la implantació de dos grups de nivell inicial -1A2- que s’impartiran a la seu de Xàtiva.

L’Escola Oficial d’Idiomes de Xàtiva, per tant, continua sent referent indispensable en l’aprenentatge de llengües al nostre territori. Els terminis d’admissió i matrícula per al proper curs es poden consultar en la pàgina web de l’Escola Oficial d’Idiomes.

Des de l’EOI han volgut agrair la implicació de l’alumnat en la petició d’implantar estudis d’italià a Xàtiva, ja que totes aquestes sol·licituds han fet possible que es pogueren presentar nombres reals d’alumnat interessat a les autoritats pertinents i així poder cursar italià a l’escola.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí