Les visites d’escolars als museus de Xàtiva creixen un 60% des de l’inici del curs

0
1402
Diferents escolars realitzen activitats didàctiques

Jordi Estellés, regidor de Cultura: “les unitats didàctiques han sigut una gran estratègia per contagiar als col·legis la nova línia museística a Xàtiva”

Les entrades d’alumnes i docents als museus de Xàtiva han augmentat un 60% des de l’inici del curs escolar. La Regidoria de Cultura va posar en marxa el passat mes de maig una aula didàctica a l’Almodí per a que els escolars pogueren realitzar activitats educatives complementàries a la visita al museu. A més, en setembre es presentaren unes unitats didàctiques d’ambdós museus municipals.

El regidor de Cultura, Jordi Estellés, creu que “les unitats didàctiques han sigut una gran estratègia per contagiar als col·legis la nova línia museística a Xàtiva. El museu ofereix recursos educatius per convertir-se en un espai de formació permanent. En aquestos primers mesos del curs escolar, els tallers i activitats han estat nombroses”.

Per l’aula didàctica de l’Almodí, han passat centres educatius de Xàtiva, Gandia, Piles o València, segons informa el regidor Estellés.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí