Les visites al Castell de Cullera baixen vora un 30% en l’agost de la pandèmia de la Covid-19


0
1019
Castell de Cullera.

La fortalesa rep vora 4.000 visitants a l’agost, una xifra que des de l’ajuntament consideren que és millor de l’esperada

El Castell de Cullera va tindre vora 4.000 visitants durant el passat mes d’agost. La xifra suposa una davallada de més de 1.400 persones respecte als 5.400 turistes que va rebre en agost de 2019.

Des del consistori s’assegura que els resultats han estat millors dels esperats donada la pandèmia de la Covid-19, i «són unes dades més que acceptables tenint un compte la situació actual».

Per a la regidora de Patrimoni Històric de l’Ajuntament de Cullera, Amparo Jover, això demostra que el «Castell de Cullera és el monument de referència a la Ribera i es convertix en una parada obligatòria per als nostres turistes».

Jover també ha destacat que «l’esforç per garantir la màxima seguretat en este patrimoni emblemàtic de la ciutat ha fet que siga també un dels motius pels quals hem aconseguit esta gran afluència de visitants». Esta aposta per la seguretat també ha suposat que recentment el Castell de Cullera haja obtingut el certificat de bones pràctiques avançades per part del SICTED, de la Secretaria d’Estat de Turisme, per a la reducció del risc de contagi per coronavirus.

Donada la situació actual, i sent la seguretat un dels factors clau per a atraure al turisme, l’Ajuntament de Cullera continuarà treballant en l’aplicació d’accions que mantinguen a Cullera en el seu estatus de destí segur.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here