Les temperatures es desplomaran esta nit a les comarques i es podria arribar a mínimes de -10º

0
1578
Fred
El fred serà generalitzat a les comarques

Les comarques de la Vall d’Albaida, la Costera i la Canal de Navarrés veuran com des d’esta nit i durant el dimecres els termòmetres reflexaran temperatures mínimes al voltant dels -6º, mentre que en localitats on ha caigut la neu amb insistència com Fontanars dels Alforins el mercuri podria arribar fins als -10º segons informa la web meteorològica ontimet.es «si calma el vent».

Les temperatures mínimes, segons s’informa des de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) oscil·laran a les tres comarques entre els -4º i els -6º de forma generalitzada fins i tot a localitats com Ontinyent i Xàtiva, mentre que les màximes es preveu que no passen de 8º.

La desplomada de les temperatures serà més acusada a les localitats on no s’ha vist la neu perquè el vent que vindrà de garbí portarà el fred a les nostres comarques de les serres nevades del nord d’Alacant i de Castella-la Manxa. El temps s’espera que estiga nuvolós.

Per dimecres i hauria un nou ascens generalitzat amb increment de fins 11º de les temperatures mínimes i de uns 8ª en les màximes, que tornaria a apareixer el sol amb més importància.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí