Les Rutes Turístiques entre Comarques tornen a la Safor

0
297
Cova de Bolomor.

La Mancomunitat de Municipis de la Safor ha presentat una nova edición d’Entre Comarques. Es tracta d’un programa de visites turístiques guiades per les comarques de la Vall d’Albaida, la Ribera Alta, la Ribera Baixa, la Costera, la Canal de Navarrés i la Safor.

Mitjançant aquest programa es donarà a conéixer la gran varietat de recursos històrics, artístics, culturals, naturals, festius i tradicionals de gran valor patrimonial, monumental, ecològic i paisatgístic dels municipis participants. Entre comarques, entre cultures, entre històries, entre tradicions, entre l’interior i la costa.

El preu per persona és de 4 euros al dia (inclou les visites de matí i vesprada), que s’abonaran en la primera ruta al responsable de cada municipi. Als turistes se’ls obsequiarà amb un detall de benvinguda en la ruta de la vesprada.

Aquest dissabte, 25 de març, comença al matí a OLIVA: El Raval Morisc. I a la vesprada PILES: Piles històric i platja. El diumenge, 26 de març, només ruta al matí a TAVERNES DE LA VALLDIGNA: Cova de Bolomor.

Totes les rutes comencen a les 10.30 hores del matí i a les 16.30 h des de l’ajuntament de cada població, segons el programa establit.

Els trasllats fins al municipi que organitza la ruta és a càrrec del participant. Les inscripcions es faran fins al dijous anterior a la ruta de forma on line (en línia), a través del formulari que podran tobar a la pàgina web de les respectives mancomunitats.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here