Les promeses d’escala i corda brillen en les finals autonòmiques del trinquet de la Pobla de Vallbona

0
1675

 El Trinquet Municipal de la Pobla de Vallbona va acollir, diumenge passat, la disputa de les partides que serviren per a conéixer als guanyadors de les Finals Autonòmiques dels XXXVI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, en la seua modalitat d’escala i corda. Es tracta d’una competició que reuneix a bona part de les més talentoses promeses de l’esport autonòmic valencià.

Es van disputar moltes partides en la jornada dominical, en les quals la igualtat (tant en el joc com en el marcador) va ser la tònica dominant. Finalment, l’equip de Beniarbeig-El Verger va ser campió en categoria infantil (sent Massamagrell segon classificat i Torrent B el tercer). En categoria cadet, Petrer es va imposar (la segona posició va ser per a l’equip del Puig, quedant Almassora en tercera posició). En categoria juvenil, Orba es va proclamar campió (Algímia va ser segon i Onda va acabar tercer). En categoria benjamí, Ondara va ser el primer classificat (per davant de l’equip de Vila-real, segon, i de Moixent, tercer); i finalment, en categoria aleví es va imposar el combinat de Massamagrell (els jugadors d’Algímia van acabar en segona posició, mentre que l’equip de Faura va ser el tercer classificat).

En l’acte de lliurament de trofeus, l’edil d’Esports del consistori poblà (Iris Marco) va exercir com a amfitriona, estant acompanyada per Conrado Ferrando, vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana; diversos representants polítics d’altres poblacions que estaven disputant aquesta competició; i Vicent Vengut, responsable de Caixa Popular.

Iris Marco es va mostrar entusiasmada amb el nivell de joc exhibit pels diferents equips que van participar en aquesta competició i va tornar a explicitar el suport que seguirà rebent la Federació de Pilota Valenciana des del consistori poblà: “L’aposta per l’Esport, en l’actual corporació municipal de la Pobla de Vallbona, és evident. I, d’una manera especial, promovem la pràctica de la Pilota Valenciana i impulsem totes les iniciatives que estan al nostre abast i que ens permeten incrementar l’oferta de partides. Existeix afició entre el públic i una creixent demanda entre els i les joves de la nostra població. Per part de l’Ajuntament hi ha un compromís ferm que es manté des del primer dia”.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here