Les pluges torrencials provoquen inundacions a Sagunt amb 180 l/m2 durant la matinada


0
1504
Imatge de les inundacions al port de Sagunt.

Durant la nit s’han produït episodis de pluges intenses que han obligat els serveis d’emergències a rescatar a persones atrapades en vehicles

Les pluges torrencials que han caigut aquesta matinada a la comarca del Camp de Morvedre, han arribat a deixar 180 litres per metre quadrat a Sagunt -segons han informat els bombers, i 117 l/m² a Canet d’en Berenguer, segons ha informat el Servei d’Emergències de la Generalitat.

Ara ja no plou en la zona però durant la nit s’han produït episodis de pluges intenses que han obligat els serveis d’emergències a rescatar a persones atrapades en vehicles i a realitzar evaquació d’aigua, segons ha informat el Centre de Coordinació d’Emergències 112 de la Generalitat Valenciana.

En concret, l’estimació del radar de Aemet assenyala a la zona del port de Sagunt com la de més precipitació acumulada la passada matinada. Segons l’alcalde de la localitat, Dario Moreno, s’han superat els 180 l/m², per la qual cosa ha demanat «evitar qualsevol desplaçament» i «màxima precaució», a través del seu compte de Twitter.

El servei de Rodalia de Renfe també ha anunciat que s’ha hagut d’interrompre la circulació de trens entre Sagunt i Puçol per les incidències meteorològiques.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here