Les platges del Port de Sagunt, Corinto i Almardà de Sagunt aconseguixen el distintiu internacional Bandera Blava

0
377
Platja l'Almardà
Platja l'Almardà

Les platges del Port de Sagunt, Corinto i Almardà del municipi de Sagunt aconseguixen, un any més, el distintiu internacional Bandera Blava.

Este és el sisé any consecutiu que les tres platges del municipi compten amb este guardó, atorgat anualment per la Fundació Europea d’Educació Ambiental a les platges i ports que complixen una sèrie de condicions ambientals i instal·lacions des de 1987.

Este guardó representa una alta qualitat tant en l’aigua, arena, infraestructures i servicis. La convocatòria la realitza ADEAC, organització responsable a Espanya de la seua concessió, intervenint també representants de l’Organització Mundial de Turisme i de la Secretaria d’Estat del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme.

La delegada de Platges, Mónica Caparrós, ha expressat que “és una mostra més del compromís d’este equip de govern i, en concret, de la delegació de Platges, per la qualitat dels nostres espais naturals i turístics. Esta ratificació és un reconeixement a l’esforç fet per socorristes, Policia Local, SAG, servicis mèdics, Turisme, etc. i totes aquelles persones que contribuixen al bon funcionament de la temporada de platges”.

Este reconeixement ve precedit de les millores que s’han estat fent en els últims anys com han sigut les platges accessibles, ampliació del servici de salvament i socorrisme, sanitari, neteja, Policia de Platja, ludoteques, activitats esportives, ampliació de la zona de passarel·les per a millorar l’accessibilitat, etc.

La delegada ha declarat que són dos els canvis importants per a enguany, l’avançament de l’inici de la temporada a l’1 de juny i la renovació de les 9 torres de socorrisme. D’altra banda, es continuarà amb el servici de vigilància per dron i amb noves mesures per a la protecció de l’entorn i els cordons dunars.

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here