Les platges del Port de Sagunt, Almardà i Corinto renoven un any més les seues Banderes Blaves

  0
  1409
  Sagunt tornarà a lluir les banderes blaves a les seues platges.

  L’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha destacat que comptar de nou amb el reconeixement de Bandera Blava és una gran notícia

  Sagunt renova un any més els distintius de Bandera Blava a les platges del Port de Sagunt, Almardà i Corinto. Este matí s’ha conegut la resolució en un acte organitzat a Madrid per la Secretaria d’Estat de Turisme i l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), l’entitat que concedix este reconeixement a Espanya, per a la Campanya Bandera Blava 2022.

  La Bandera Blava és un guardó internacional que reconeix l’elevada qualitat de l’aigua d’una platja, així com premia els compliments dels criteris exigits de legalitat, accessibilitat i informació, sanitat, educació ambiental, neteja i seguretat de les platges.

  L’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha destacat que comptar de nou amb el reconeixement de Bandera Blava és una gran notícia: «Banderes que, d’una banda, tenen en compte l’estat de la platja en si, com per exemple la seua neteja o la qualitat de l’aigua, però que també valoren els serveis extra que prestem a la ciutadania. Serveis com per exemple d’atenció a les persones que tenen problemes de mobilitat perquè puguen gaudir també de la mar o que inclouen també la Policia Local o el nostre servei de Socorrisme. Per a posar en marxa tots estos serveis i tindre eixe bon estat de les platges hi ha un gran equip per part de l’Ajuntament que treballa des de perspectives tan diverses com la SAG, Turisme o el propi departament de Platges i que intenten donar el màxim durant tot l’estiu per al gaudiment de la ciutadania».

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí