Les platges de Sagunt tornen a rebre la bandera Qualitur

0
734
El regidor de Platges, Roberto Rovira, ha rebut la bandera Qualitur

El delegat de Platges, Roberto Rovira, ha recollit este distintiu per a les platges del Port de Sagunt, Almardà i Corinto

Les platges del Port de Sagunt, Almardà i Corinto han rebut un any més la bandera Qualitur, que distingix la seua qualitat. Este distintiu atorgat per l’Agència Valenciana de Turisme, ha sigut recollit per Roberto Rovira, regidor de Platges de l’Ajuntament de Sagunt, en un acte celebrat a Castelló, en el qual ha estat present el cap del Consell, Ximo Puig, i el secretari autonómic de Turisme, Francesc Colomer.

Roberto Rovira ha explicat que un any més les platges del municipi han rebut el guardó de Qualitur “gràcies a l’esforç que es fa tant des del departament de Platges de l’ajuntament, com de la resta de departaments implicats, com els servicis públics de salvament i socorrisme, la neteja a càrrec de l’empresa pública, la vigilància de la unitat de Policia Local de Platges. La protecció del nostre entorn natural i també els avanços en accessibilitat a les nostres platges són una mostra del desenvolupament sostenible del nostre turisme i també una aposta que des de l’ajuntament fem per un model de qualitat amb majúscules que a més ens diferencia d’altres destinacions i fa que tinguem unes platges, no solament de les millors de tot el litoral valencià, sinó de tot Espanya”.

La bandera Qualitur reconeix la qualitat, el medi ambient i l’accessibilitat de les tres platges, que han obtingut a més altres certificats, com l’ISO 9001, 170001, 14001, i la bandera Q de qualitat Turística, entregada per l’Institut per a la Qualitat Turística.

A més, les platges de Sagunt han aconseguit, un any més, el distintiu internacional Bandera Blava. Este és el sisé any consecutiu que les tres platges del municipi compten amb este guardó, atorgat anualment per la Fundació Europea d’Educació Ambiental a les platges i ports que complixen una sèrie de condicions ambientals i instal·lacions des de 1987. Este reconeixement representa una alta qualitat tant en l’aigua, con en l’arena, les infraestructures i els servicis.

D’altra banda, les tres platges compten amb dos registres EMAS (Sistema Comunitari de Gestió i Auditoria Mediambientals), que són certificacions de qualitat mediambiental.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here