Les obres de restauració del passeig marítim de Sueca, destrossat per la borrasca ‘Glòria’, s’iniciaran en juny

0
1119
Imatge de la visita de tècnics de costes a Sueca

Tècnics de la Demarcació de Costes han visitat el passeig marítim de Sueca per a concretar les imminents obres

Este dijous tècnics de Demarcació de Costes de València han visitat diversos trams del passeig marítim afectats pel temporal Gloria, per a concretar amb les autoritats locals el pla de les obres de restauració que s’iniciaran a principis del pròxim mes de juny.

A la trobada han assistit els alcaldes de Sueca, Dimas Vázquez; el Perelló, Juan Botella; i Mareny de Barraquetes, Jordi Sanjaime; els regidors de Serveis Municipals, Joan Carles Vázquez; Urbanisme, Fernando Franco; i l’arquitecte municipal, Ricardo Linares.

“Els tècnics de Demarcació de Costes han acudit este matí al passeig, a petició nostra, per a explicar-nos en què consistirà la metodologia que aplicaran a partir del mes de juny, i per a informar-nos sobre les seqüències de treball que seguiran, a fi de conéixer quines zones de platja es podran utilitzar i quines no en funció d’on s’estiga treballant. També ens han explicat que es començarà per les zones més castigades i que suposen un major perill per a la ciutadania”, ha assenyalat l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, qui també ha volgut demanar comprensió i paciència als veïns i veïnes davant un estiu que serà “diferent, per tot el que estem vivint”.

“Dins d’esta crisi sanitària que ha retardat tots els processos de restauració del passeig, demanem que la gent entenga que este estiu no serà com el d’altres anys; per això, tant per les molèsties que es puguen causar en les diferents obres que es realitzaran en el nostre passeig, com per l’ús de les nostres platges que ens marcaran les autoritats competents, demanem comprensió. Així mateix, volem mostrar la nostra satisfacció perquè, gràcies a la gran insistència dels tres ajuntaments, hem aconseguit que Costes invertisca en les nostres infraestructures marítimes 2 milions d’euros”, ha explicat Vázquez.

Finalment, l’alcalde de Sueca ha assenyalat que es continuarà treballant perquè les nostres platges recuperen a poc a poc la normalitat, gràcies als treballs de restauració del passeig i als que ja s’estan realitzant de reposició d’arena a les platges. Al mateix temps, la màxima autoritat municipal vol animar a la ciutadania a continuar lluitant, a través de la prevenció i prudència, perquè es puga continuar avançant en totes les fases de la desescalada i tornar a la normalitat que tots i totes desitgem.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here