Les obres de la variant Benigànim-la Pobla del Duc arriben al seu equador

0
684
Les obres estan executades en un 47%
Les obres estan executades en un 47%

Les obres de construcció de la variant que discorre paral·lela a la CV-611 en el tram de carretera que comunica Benigànim i la Pobla del Duc arriben al seu equador amb un grau d’execució superior al 47%.

La Diputació de València, a través de l’àrea de Carreteres, ha invertit 7.661.000euros a millorar la seguretat vial, accessibilitat i funcionalitat d’aquest tram interurbà que travessa els barrancs de Torrella i Forcall i que té caràcter eminentment agrícola.

El projecte contempla el disseny d’un nou traçat adequat per a una velocitat de 80 quilòmetres per hora en el tram anteriorment citat i la construcció d’una variant a la Pobla del Duc per l’oest del casc urbà.

Quant a l’estat d’execució de la carretera, en aquests moments s’han realitzat les excavacions necessàries per a configurar la nova traça, així com els corresponents farciments de terraplè des de l’eixida de Benigànim fins a la nova rotonda d’accés de Quatretonda, passant pels trams en els quals es construiran els ponts.

En tots dos ponts s’ha executat la fonamentació mitjançant pilotes, estreps, piles, llindes i s’han col·locat bigues prefabricades. En l’estructura sobre el barranc de Torrella, s’han instal·lat també prelloses i s’està procedint a la disposició d’armadures del tauler.

La carretera CV-611 es troba oberta al trànsit, ja que el nou vial discorre de manera paral·lela i no es veu pràcticament afectada pel traçat actual. No obstant açò, s’han posat en servei dos trams de les futures via de servei per a facilitar l’execució de les obres, en la qual la carretera actual era coincident amb la futura carretera.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí