Les obres de la piscina coberta de Cullera entren en la recta final

0
1238
L'alcalde de Cullera, Jordi Mayor, ha visitat les obres.

Jordi Mayor: «la gestió d’esta infraestructura va a ser 100% pública»

L’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, ha anunciat que la infraestructura del Centre Municipal d’Esports –la piscina coberta de Cullera– «ja està en la recta final i esperem poder obrir-la al públic en pocs mesos».

Les obres es troben a hores d’ara en la segona fase amb la qual es completarà esta infraestructura esportiva que porta més d’una década construint-se.

Mayor ha recordat que esta segona fase «l’estem podent acabar gràcies a una subvenció de la Generalitat Valenciana de 2 milions d’euros». Esta quantitat es suma que ja s’ha invertit en anteriors fases i el que ha invertit l’Ajuntament de Cullera situant la inversió en «més de 7 milions d’euros en un centre complet on hi haurà tota classe d’activitats físiques».

La màxima autoritat local ha explicat que es tracta d’un centre que es va dissenyar fa més de 10 anys i des d’aleshores tot ha evolucionat, i la pràctica esportiva també. «Anem a introduir noves disciplines que el facen atractiu i on la gent de Cullera tinga un lloc per a practicar esports de diferents tipus, a més de comptar amb un centre a l’avantguarda de la pràctica esportiva».

Entre d’altres, s’esta treballant en la finalització de la zona d’aparcament i els accessos al centre, de la zona d’spa amb un circuit balneari, així com en la primera planta la qual comptarà amb un gran gimnàs i diverses sales per a la pràctica esportiva.

Mayor també ha destacat que una vegada completada la segon fase d’estes obres, el Centre Municipal d’Esports es convertirà en una instal·lació referent quan a quantitat i qualitat d’activitats i serveis de tota la Comunitat Valenciana.

Gestió pública

L’alcalde també ha manifestat que anem a ficar tots els mecanismes perquè la gent practique esport en les millors condicions i que a més siga des d’allò públic «perquè la gestió d’esta infraestructura va a ser 100% pública».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here