‘Les Nits del Castell’ de Cullera tornen amb música, teatre màgia i escape rooms

0
4972
Les actuacions tindran lloc al pati d'armes del Castell.

Durant els mesos de juliol i agost el castell medieval de la localitat es converteix en escenari d’actuacions per a tots els públics

El castell de Cullera tornarà a ser l’escenari d’una programació cultural d’estiu. Espectacles teatrals, rutes sorprenents, màgia i els reeixits ‘Escape Castle’ componen l’oferta que tindrà lloc a la fortalesa.

«Amb aquestes activitats volem posar en valor el castell de Cullera, que els visitants vengen a conéixer un dels llocs més emblemàtics de la ciutat atrets no sols per la seua història sinó també per la seua oferta cultural», ha manifestat Amparo Jover, regidora de Patrimoni Històric de l’Ajuntament de Cullera. Programació ‘Nits del Castell’

Des del 4 de juliol i fins al 31 d’agost, el Pati d’Armes del Castell de Cullera es converteix en l’escenari per a la representació de diferents propostes escèniques que complementaran l’oferta turística de la ciutat a través de l’oci.

‘Amic Frankie’ és la proposta escènica triada perquè tant els més xicotets de la casa com els més majors gaudisquen d’un fantàstic musical candidat als Premis Max com a Millor Espectacle Infantil i Familiar. ‘Amic Frankie’ tindrà lloc de dimarts a divendres a les 21.00 hores.

Eixos mateixos dies, a les 23.15 i 00.30 els visitants podran posar a prova el seu enginy i astúcia en el reeixit: ‘Escape Castle’. Una original proposta on un màxim de cinc persones seran tancades en una de les sales del castell i disposaran de 55 minuts per a poder escapar si són capaços de resoldre les pistes i endevinalles que tenen al seu abast. Un joc de fuita real i teatralitzada que posarà a prova l’habilitat dels visitants amb cinc temàtiques totalment diferents: ‘Inquisició’, ‘Conjur’, ‘El Tresor de Dragut’, ‘Misteri en el Museu’ i ‘Viral Fuita Zombi’. Els dissabtes, el públic podrà gaudir amb els espectacles de tango i els diumenges, tant grans com xicotets tindran ocasió de sorprendre’s amb un xou de màgia i il·lusionisme a ‘El Castell Màgic’.

L’aforament dels espectacles és limitat i és recomanable adquirir les entrades amb antelació a través de www.jmgestionteatral.com, www.entradas360.com o en la mateixa taquilla els dies de cada actuació a partir de les 19.00 hores.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí