Les Nits Bordes porten a l’Alqueria de la Comtessa una “escape room”

0
1246
Cartell de presentació de l'activitat.

Les Nits Bordes, el circuit comarcal d’activitats d’oci nocturn de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, fa parada este cap de setmana a l’Alqueria de la Comtessa per a dur a terme una “escape room”.

Este “escape room” tindrà lloc el dissabte, 17 de novembre, a les 21 hores, a l’antiga llar juvenil de la localitat. Les persones interessades a participar, que han de tenir més de 10 anys, s’han d’inscriure fins este divendres, a l’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa, o a través del servei de WhatsApp del municipi (673 990 190).

Cartell de presentació de l’activitat.

Quan els participants entren a l’“escape room”, tindran un temps determinat per a descobrir i resoldre els diferents enigmes que amaga la sala. L’objectiu és aconseguir escapar abans que s’acabe el temps.

El circuit de Les Nits Bordes, que va començar a finals d’octubre, és un projecte d’El Calaix Jove de la Mancomunitat de Municipis de la Safor que pretén donar als joves de la comarca alternatives d’oci nocturn allunyades de “la cultura del consumisme d’alcohol i altres drogues”, amb propostes esportives i culturals.

Estes activitats, que realitza el Consell dels Joves de Gandia, intenten cobrir les inquietuds i els interessos dels joves amb una oferta àmplia i variada.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí