Víctor Manuel en acústic, el duet Carlos Núñez-Pep ‘Botifarra’ i Dulce Pontes, principals atractius de les Nits al Castell 2020 de Xàtiva

0
2623

L’Ajuntament de Xàtiva ha presentat aquest matí en FITUR la programació dels ‘Nits al Castell’, que arrancaran enguany el 27 de juny i es prolongaran durant cinc setmanes, fins al 25 de juliol.

L’edil de turisme, Raquel Caballero i l’alcalde Roger Cerdà, han presentat la programació, amb una gran novetat, i és que la primera cita anirà enfocada al públic familiar, per a tractar de captar més seguidors i amb nous perfils. Serà ‘The Black Blues Brothers’, el 27 de juny i un horari apte per a tots, les 20 hores.

La següent cita serà el 4 de juliol, amb Carlos Núñez, qui estarà acompanyat per Pep ‘Botifarra’ en alguns temes.

L’11 de juliol Víctor Manuel prendrà el relleu amb el seu últim projecte, un concert acústic. El 18 de juliol serà el torn per a Zenet + Alexandra i tancarà el 25 de juliol la portuguesa Dulce Pontes, acompanyada per Daniel Casares i Yelsy Heredia, amb un repàs als seus 30 anys de carretera.

Raquel Caballero ha explicat que busquen “obrir les propostes a un públic familiar, amb un concert en horari perquè vinguen pares i fills”. Per part seua, Roger Cerdà ha destacat l’esforç per a tindre tancat el programa per a presentar en FITUR, “una aposta estratègica per a augmentar la difusió, perquè és un gran aparador al món”.

Demà, dijous, Xàtiva farà un showcooking i presentarà el Espai Borja en FITUR.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here