Les monges del Convent de la Beata de Benigànim inauguren el seu betlem monumental

0
597
Imatge del betlem monumental
Imatge del betlem monumental

L’ordre religiosa de les Agustines Descalces de Benigànim va inaugurar este dijous el seu betlem monumental situat en el seu monestir de la Beata Inés. El pessebre, elaborat per algunes religioses de la comunitat amb l’ajuda de la Associació Belemista de Santa Rosa d’Alcoi, va ser beneït en l’església del monestir.

L’obra està composta per nombroses escenes, entre elles, l’anunci als pastors, la fugida a Egipte, o el degollament dels innocents per Herodes. Igualment, prop d’un centenar de figures conformen el pessebre de 15 metres quadrats.

Entre les novetats d’enguany figura la cascada que té quatre pisos de caiguda d’aigua, així com una “zona industrial” en la qual treballen el fuster, el ferrer, el forner, l’orfebre, “tots ells amb moviment”, segons s’explica des del monestir.

Les religioses, que porten treballant en la realització del naixement des d’abans del passat estiu, han realitzat manualment tots els decorats del naixement amb suro. A més, el pessebre inclou il·luminació en algunes de les seues cases, un riu amb aigua natural i algunes de les imatges tenen moviment.

El Naixement estarà obert al públic en horari de matins, de 10 a 14h, i de vesprades, de 16 a 19h, fins al pròxim 6 de gener, han afegit.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here