Les Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida posen en marxa la seua pròpia banda

0
1447
La banda de la Vall d'Albaida ja ha començat a fer assajos

La nova Banda de Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida tindrà enguany una direcció compartida entre Alejandro Perales i Marcos úbeda

L’Escola de Música de la Vall d’Albaida compta des de fa unes setmanes amb una nova eina que permetrà als alumnes disfrutar, encara més si cap, de la música i dels seus instruments. Es tracta de la Banda de Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida, una formació posada en marxa recentment formada pels alumnes més destacats de l’escola. Així el 21 de gener els membres d’aquesta jove agrupació musical realitzaven el seu primer assaig junts.

Precisament, la Banda de les Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida pretén convertir-se en una via i una oportunitat per als alumnes de compartir experiències, relacionar-se i sobre tot, aprofundir en la música, l’aprenentatge i en el treball dels diversos estils musicals des de la formació de la banda.

En este projecte estan involucrats els professors de l’Escola de Música Alejandro Perales, Juan Pellicer i Marcos Úbeda. La direcció de la banda estarà compartida enguany per Úbeda i Perales, que treballaran junts els assajos.

La intenció del professorat és començar amb dos assajos al mes, amb la finalitat de treballar obres per a un concert. La possibilitat d’un intercanvi musical amb altres bandes joves o d’una trobada musical d’un cap de setmana són algunes de les idees que s’estan barallant i que podrien dur-se a terme.

La Xarxa d’Escoles de Música de la Vall d’Albaida està integrada per les escoles de les societats musicals Unió Musical Ràfol de Salem, Unió Musical d’Atzeneta d’Albaida, Lira Musical de Salem, Societat Musical de Benicolet, Agrupació Musical Vernissa de Llocnou de Sant Jeroni, Unió Musical de Montitxelvo, Agrupació Musical d’Alfauir, Lira Musical de Quatretonda, Societat Musical Beniatjarense de Beniatjar, Unió Artístico Musical de Fontanars dels Alforins i Unió Musical La Raboseta d’Otos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí