Les jornades del Trèvol apleguen més de 200 persones

0
699
Imatge de l'acte celebrat a la Sala Gomis
Imatge de l’acte celebrat a la Sala Gomis

Quasi 200 persones, entre inscrits, tècnics i famílies s’han reunit a la Sala Gomis-Multiusos d’Ontinyent en les jornades del Trèvol sobre ‘La convenció de l’ONU sobre els drets de les persones amb discapacitat’. Les jornades les ha inaugurades el degà del Col·legi de Notaris de València, César Belda i el president de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida, Vicent Gomar.

Al llarg del dia s’ha reflexionat sobre el paper dels agents o suports sobre l’ocupació i discapacitat, el model d’estructura de suport, les alternatives a la incapacitació, el patrimoni protegit, la perversió dels centres especials d’ocupació i la persona amb discapacitat com a ciutadà de la convenció de l’ONU. Un seguit de ponències a càrrec d’experts universitaris, judicials i professionals que han culminat el dia amb l’acte institucional de clausura de la celebració dels 20 anys del Trèvol amb el lliurament de reconeixements a tots els que l’han fet possible amb la presència de Jorge Rodríguez, alcalde d’Ontinyent i president de la Diputació.

Per al president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, «el Trèvol és un projecte útil i necessari del qual ens sentim orgullosos com a valldalbaidins, però allò més important és el seu treball per a reduir les desigualtats; per a integrar en la societat, de manera efectiva, els que pitjor ho tenen; per a donar, en resum, unes oportunitats a les quals tenen tot el dret del món i que, potser, d’una altra manera no existirien».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí