Les II Jornades d’FP de l’IES Segrelles divulgaran la figura del tècnic superior en educació infantil

0
779
aula infantil
Les jornades es desenvoluparan a la sala multiusos d'Agullent

Agullent acollirà les II Jornades de Formació Professional de l’IES Josep Segrelles d’Albaida que tindran lloc els dies 3 i 4 de desembre, mentre que l’acte inaugural es farà el dia 2 al propi centre educatiu. La sala multiusos d’Agullent serà la seu de l’aplec dijous i divendres quan es faran les xarrades informatives programades dins d’estes jornades, enguany dedicades a la família de Formació Professional de serveis socioculturals i a la comunitat, i més concretament al perfil del tècnic superior en educació infantil.

Des de l’organització d’esta iniciativa s’explica que «mitjançant les experiències de professionals de l’educació ja en actiu, que traslladaran les seues vivències durant les xerrades, les jornades pretenen difondre la figura del tècnic superior en educació infantil i donar a conéixer totes les seues possibilitats laborals». D’esta forma s’afirma que este tipus de professional «està capacitat per programar i avaluar els processos educatius i d’atenció a la infància; les acivitats destinades al desenvolupament d’hàbits d’autonomia i a l’atenció de les necessitats bàsiques, i preparar, desenvolupar i avaluar projectes educatius ‘formals’ i ‘no formals’ i així, accedir a llocs de treball de l’educador o animador infantil».

El periode d’inscripció a estes Jornades de Formació Professional de l’IES Josep Segrelles estarà obert fins el 30 de novembre i es podrà formalitzar a través del telèfon 96.239.08.57 o del correu electrònic jornadesdeformació@gmail.com.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí