Les fonts de l’Albereda recuperen el color blanc original

0
1170

Els treballs de millora i manteniment permeten tornar a estos elements urbans el seu color original

Les fonts del passeig de l’Albereda recuperaran el seu color blanc original després del procés de manteniment i millora previst per la Delegació del Cicle Integral de l’Aigua. Així ho ha avançat hui el regidor Vicent Sarrià, que ha explicat que els treballs previstos “tornaran a les fonts del passeig de l’Albereda el color blanc que tenien en els anys 80, que està en sintonia amb el conjunt d’elements decoratius d’esta zona”.

Les fonts de l'Albereda, en el seu color blanc original.
Les fonts de l’Albereda, en el seu color blanc original.

La planificació del treball de manteniment de les fonts s’ha realitzat ajustant-se al que establix el pla de manteniment oferit per la contracta de manteniment de fonts ornamentals (IMESAPI), per la qual cosa no ha suposat cap cost addicional per a l’Ajuntament. La primera font sobre la qual s’ha actuat ha sigut la ubicada en la confluència del passeig de l’Albereda amb l’avinguda d’Aragó, que es va construir el 20 de juliol de 1878, i que demà dimecres tornarà al seu funcionament habitual amb aigua.

Les actuacions han consistit en la neteja del monument central i del vas, la revisió i reparació dels elements lumínics, canalitzacions i hidràulica externa, i el repintat del conjunt amb el mateix color que els fanals circumdants, actuació sobre els casalicis i altres elements del passeig de l’Albereda. D’esta manera, les fonts destacaran sobre el fons verd de la vegetació que les rodeja.

Els treballs en la font pròxima a Vivers començaran després de la Batalla de Flors que se celebra este diumenge, i a més de la neteja i reparacions, inclouran també la substitució de la il·luminació existent per una altra de tipus led.

Per a vore les notícies destacades del día, fes clic ací.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí