Les Falles de l’Eliana se celebraran del 2 al 5 de setembre

CaixaBank - MyBox

0
800
Foto d'arxiu falles.

La Junta Local Fallera de l’Eliana s’ha reunit aquest dimecres, 26 de maig, per a acordar la celebració de les festes josefines el mes vinent de setembre. En concret, tindran lloc entre el dijous 2 i el diumenge 5.

Aquesta decisió arriba, segons indiquen fonts municipals, després de diverses reunions informatives de la taula de seguiment de les Falles i l’anunci, el passat dia 10 de maig, de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de l’autorització de les festes durant l’últim trimestre de l’any, vista la millora de la situació epidemiològica relativa a la Covid-19.

D’aquesta manera, els quatre presidents de les falles Josep Antoni, Purissima i Major, Verge del Carme, Falla del Mercat i Antic Molí-Les Casetes, juntament amb l’Ajuntament han convingut acatar els permisos i protocols sanitaris pertinents realitzats pels òrgans competents per a la celebració dels actes festius adaptats a la situació sanitària.

Si bé, tal com ha explicat la JLF en un comunicat, no seran unes Falles corrents ni convencionals, la decisió ve fonamentada pels valors socioculturals i la responsabilitat de “donar una transitorietat a la nostra benvolguda festivitat, pel futur d’aquesta, i sobretot per salvaguardar el nostre patrimoni cultural immaterial”. Així com també, ha destacat, amb l’esperança de reactivar els sectors econòmics i socials que l’envolten.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here