Les falleres majors de Torrent acompanyen els escolars en la cremà

0
1312

A més, han realitzat la tradicional visita a la Policia Nacional i la Policia Local

Durant el matí del passat dia 15, les falleres major de Torrent, Mª Jesús Rincón i Alexia Manzano, acompanyades de les seues Corts, ralitzaren la tradicional visita a la Policia Nacional i la Policia Local. Una jornada en què el món faller mostra el seu agraïment per la tasca que realitzen durant la setmana fallera, vetlant per la seguretat de tots els ciutadans i ciutadanes.

Les màximes representants falleres de la ciutat, acompanyades per el regidor de l’àrea de Festes, José Antonio Castillejo, la regidora d’Educació, Patricia Sáez, i membres del equip de Govern mostraren el seu sincer agraïment.

A més, s’en desplaçaren a els col·legis Federico Maicas, Trinitàries, Monte-Sión, Pulgarcito i Sant Josep i Santa Ana per a celebrar la cremà dels monuments escolars; un matí de diversió i màgia en la cremà dels monuments que ells mateixos confeccionen i planten als patis en esta jornada festiva.

Eixa materixa nit era la tradicional nit de la plantà, les 29 comissions torrentines tenien a punt els monuments fallers i ahir a primera hora, el jurat visità tots els monuments per seccions.

A més, tingué lloc la visita institucional de les falleres majors al consistori on signaren en el llibre d’or de la ciutat i la primera mascletada, que es va retransmetre en directe pel canal de youtube i el facebook de l’Ajuntament de Torrent. Ja de vesprada, es celebrà el tradicional Trasllat de la Mare de Déu.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here