Les Falleres Majors de Bétera participen en les Festes Majors del poble

0
589

play-2

Noticies TRONS I FESTES | Redacciò.- Durant les Festes Majors del poble, que es van celebrar entre el 12 i el 22 d’Agost, les Falleres Majors van participar en diversos actes, el primer d’ells sigue el passat 14 d’Agost, la vespra del dia gran de Bétera, a les 23:30h donava inici la tradicional dançà a la Mare de Deu d’Agost que tradicionalment organitza el grup l’Aljama de Bétera.

Un nombrós públic volia ser partícep d’aquesta dançà popular on prop de 40 parelles varen deleitar al públic assistent dels seus millors pasos de ball. Entre les protagnistes que varen acaparar més mirades i fotografíes es trobaven les Falleres Majors de Bétera 2015, la xiqueta Mª José Gelde i Granell i la senyoreta Lorena Cremades Izquierdo, acompanyades pel President i Vicepresidenta de la Junta Local Fallera de Bétera.

També les recent nomenades Falleres Majors de Bétera 2016, la xiqueta Paula Hernández i Carrasco i la senyoreta Inés Plasencia i Balaguer, varen partipipar en aquest acte tan emocionant abans de que les alfàbegues de Bétera ompliren els carrers del municipi. Les màximes representants falleres varen així gaudir de prop de 30 minuts de balls al càrrer i participaren activament de les Festes Majors del poble de Bétera.

Dies mes tard, la nit del divendres 19 d’agost les falles de Bétera varen omplir l’Albereda per deleitar a tots els assistents dels playbacks que durant mesos han estat preparant. Però abans de l’inici de l’espectacle, l’acte faller s’obria amb l’entrada de les màximes representants de les falles, les Falleres Majors de Bétera 2015, Mª José Gelde i Lorena Cremades, fent entrada al recinte ataviades amb els seus tratges de valenciana i acompanyades pel President i Vicepresidenta de la Junta Local Fallera per acompanyar i gaudir de la nit que les cinc comissions del municipi havien preparat.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  La pedanía requenense Los Duques prepara sus fiestas patronales en honor a la Virgen de la Encarnación

Un total de 20 cançons varen ser interpretades per les comissions falleres. També els balls del grup Salsax4, l’escola de ball Marina Furió i un número a càrrec de les Obreres i Majorals 2015 varen posar la “guinda” del pastís a una nit divertida.

Una nit que organitza la Junta Local Fallera dintre de la semana de les Festes Majors del poble, i que amb la col·laboració de l’Ajuntament i de les Obreres i Majorals 2015, va eixir perfecta i de la que el públic va gaudir de bó amb l’alegria dels ballarins, el ritme de la música i del colorit del vestuari.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here