Les empreses de Xàtiva ja tenen les acreditacions de qualitat turística

0
666

El secretari autonòmic de l’Agència Valenciana de Turisme, Francesc Colomer, ha visitat Xàtiva per fer entrega de les acreditacions de qualitat a les empreses que s’han integrat en la xarxa SICTED de qualitat turística. Durant l’acte, celebrat a la Casa de Cultura, Colomer ha estat acompanyat per l’alcalde Roger Cerdà i per la regidora de Turisme, Mariola Sanchis.

Les empreses distingides en el dia de hui han estat A Peu Guies, Casa Rural Aldomar, El Poblet, Eventto Fusion, Hotel Murta, Hotel Vernisa i Pastisseria Sirope. A aquestes empreses se sumen serveis municipals com ara els museus de la Casa de l’Ensenyança i de l’Almodí, la Policia Local, la Tourist Info i el castell de Xàtiva. A més a més, cal recordar que 15 noves empreses han començat el procés d’integració en la xarxa SICTED durant aquesta segona edició del programa.

L’alcalde ha volgut agrair “l’aposta per la qualitat que han fet les empreses que han participat en tot el procés de formació i d’acreditació SICTED”. Cerdà ha afirmat que l’Ajuntament “sempre ha volgut estar al costat d’aquestes empreses i acompanyar-les en un procés important per a la consolidació d’una industria turística a Xàtiva”. De la mateixa manera, l’alcalde ha tingut paraules d’agraïment de cara a les noves empreses que s’han sumat a la xarxa SICTED.

Per la seua banda, el secretari autonòmic ha comentat que “més enllà del bon moment que viu el sector, el que ens toca fer ara és apostar per programes de qualitat com SICTED. No hem de gestionar la rutina, sinó buscar camins d’excel·lència. El futur del turisme a la Comunitat Valenciana pertany a aquelles ciutats que facen una proposta de valor compartida”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  La Mancomunidad Interior Tierra del Vino desarrollará un Plan de Dinamización y Gobernanza Turística

Finalment, la regidora Mariola Sanchis, qui ha obert l’acte, ha donat l’enhorabona a les empreses guardonades i ha fet un agraïment especial a les 15 empreses que participen en la nova fase del procés d’acreditació de qualitat SICTED.

SICTED, Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinacions, on s’integra la ciutat de Xàtiva, és un projecte de millora de la qualitat de les destinacions turístiques promogut per la Secretaria d’Estat de Turisme, amb el recolzament de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, que treballa amb serveis turístics de fins a 32 oficis diferents, amb l’objectiu de millorar l’experiència i satisfacció del turista.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here