Les empresarials Coeval i CEV ofereixen una jornada sobre planificació en el tancament comptable i fiscal

0
901
Coeval
Coeval pretén facilitar les gestions dels seus associats

La Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (Coeval) i la Confederació Empresarial de València (CEV) organitzaran per al pròxim dimarts 3 de novembre una jornada sobre ‘Planificació en el tancament comptable i fiscal 2009’ amb la col·laboració de Santonja Asesores Fiscales y Tributarios. Esta formació serà impartida a partir de les 16h al Saló d’Actes de la seu de Coeval d’Ontinyent i tancarà el cicle de jornades sobre fiscalitat i tributació que des de Coeval s’ha organitzat al llarg del present exercici.

La jornada, segons s’explica des de l’empresarial, tindrà «un marcat caràcter pràctic», ja que està dirigida a comptables, administratius, consultors i assessors, i té com a objectiu posar al dia sobre les novetats tributàries, comptables i legals que afecten el tancament de l’exercici de 2009 i informarà sobre les novetats previster per al 2010 en este àmbit.

El secretari Genral de la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida, Vicente Donat, presentarà la jornada i a continuació intervindrà Jaime Santonja, de l’empresa col·laboradora amb l’acte i que actuarà com a ponent. Al llarg de la jornada s’abordaran les novetats per al tancament fiscal 2009, com la llibertat d’amortització, les opcions fiscals d’interés per les empreses (consolidació fiscal, règims fiscals especialitats), requisits fiscals sobre les operacions vinculades (documentació necessària, règim sancionador) i novetats fiscals previstes per l’exercici de 2009. La jornada conclourà amb un col·loqui en el que els assistents podran aclarir qualsevol dubte sobre els temes tractats en la jornada.

Amb esta iniciativa Coeval i CEV afirmen que pretenen «facilitar a tots els associats formació i informació necessària perquè els associats no sols puguen complir amb les seues obligacions fiscals, sino millorar la competitivitat de les empreses».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí