Les empresarials ATEVAL i COEVAL reclamen «consens» en la renovació de càrrecs de Caixa Ontinyent


0
1240
Seu central de Caixa Ontinyent.

Les dues patronals que integren la FUVA volen marcar una posició «clarament neutral» en el procés d’elecció de consellers per a Caixa Ontinyent

Les empresarials ATEVAL i COEVAL han reclamat «consens» dins el procés de les eleccions de consellers de Caixa Ontinyent. Així han lamentat «l’evident radicalització de postures oposades» així com «la falta de diàleg» en el procés per designar els consellers a designació de la FUVA (Fundació Universitària de la Vall d’Albaida).

Amb tot les patronals lamenten la situació provocada pel desacord de candidatures «que va impedir que s’arribara a acords per a aconseguir una candidatura que conjuminara i sumara les diferents posicions enfrontades, desatenent la ponderació i el pes de la defensa dels interessos generals dels sectors territorials, socials i econòmics de les nostres comarques».

Cal recordar així que la passada setmana la FUVA va aprovar el nomenament de dos conseller proposats per l’Ajuntament d’Ontinyent i amb el suport de les empresarials que van delegar el seu vot en l’alcalde Jorge Rodríguez. Esta aprovació es va produir després de que sindicats, Universitat de València i Mancomunitat rebutjaren una proposta anterior de Rodríguez de nomenar un conseller a la seua proposició i un altre de l’Ajuntament d’Ontinyent (amb l’abstenció d’empresarials i de Caixa Ontinyent) i van presentar dos candidats seus, trencant el consens tradicional dels nomenaments que s’havia produït a la institució.

Així, després del trencament del consens a la FUVA, ATEVAL i COEVAL han manifestat el seu interés per «aconseguir punts de trobada per a arribar a posicions de consens que beneficien a l’entitat, al conjunt de la societat i a l’economia». D’una altra banda alerten que la seua postura en aquest procés «no es pot instrumentalitzar per ningú, trobant-se ara en una posició de neutralitat, de suport a la unitat i defensa dels interessos conjunts que beneficien a l’entitat». Amb tot han volgut marcar una posició «clarament neutral davant la pugna electoral i la seua no intromissió en el procés electoral que ha de ser respectat, declarant que en tot allò que els incumbeix estaran en una posició de sumar esforços per a consensuar tots aquells punts que permeten aconseguir el millor acord pactat possible, en funció de la defensa col·lectiva dels interessos de tots».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here