El President de les Corts rep el manifest de la ‘Crida pel finançament valencià’

0
857
Entrega de la Crida pel finançament valencià
Entrega de la Crida pel finançament valencià

Els firmants de la Crida pel Finançament Valencià han fet entrega hui de matí del seu manifest al president de Les Corts, Enric Morera.

Les entitats que formen la Crida pel finançament valencià han lliurat este matí al President de les Corts Valencianes, Enric Morera el manifest dels promotors. En la trobada, el President ha comentat que al parlament valencià, “en els darrers dos anys s’han produït fets inèdits, com la unanimitat en la reclamació d’una reforma del sistema de finançament autonòmic”. També, el President de les Corts ha encoratjat als organitzadors a continuar ampliant suports amb més entitats i partits perquè siga una convocatòria “molt transversal i representativa del sentir de tota la societat valenciana, en la línia del que ja s’ha manifestat també a la cambra autonòmica”.

Segons ha recordat Morera, “coincidim amb allò que ja han dit els experts que elaboraren l’informe sobre l’infrafinançament del poble valencià i que este sistema deficient és una de les causes de l’empobriment del nostre poble i que, a més a més, no s’ajusta als principis d’equitat i justícia que marquen la legalitat vigent”.

Per vore les notícies destacades del dia, fes clic ací.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here