Les comissions falleres de Xàtiva no decidiran fins a finals de juny si se celebren les festes suspeses pel coronavirus

0
1918
Monument de República Argentina de 2019

Després d’una reunó s’ha anunciat que es prendrà una decisió «una vegada vista l’evolució de les fases de la desescalada establertes pel Govern Central, i seguint les indicacions de la Conselleria de Sanitat»

La Junta Local Fallera de Xàtiva ha anunciat que no decidirà fins a finals del mes de juny si se celebraran les festes suspeses per la pandèmia del coronavirus. Així s’ha informat en un comunicat després de la reunió mantinguda entre l’executiva de la Junta i la regidora de Falles, María Beltrán.

El col·lectiu faller explica que d’esta forma es prendrà una decisió «una vegada vista l’evolució de les fases de la desescalada establertes pel Govern Central, i seguint les indicacions de la Conselleria de Sanitat».

D’una altra banda en la reunió també es va obtindre el compromís del consistori, de la junta i de les comissions falleres de «preparar tots els escenaris possibles perquè al moment de prendre la decisió definitiva, tindre totes les variants a punt per a ser estudiades i aprovades».

Finalment també s’ha anunciat que les falles de Xàtiva donaran els pròxims dies material de protecció per als centres sanitaris de la ciutat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí