Les botigues del Centre Històric de Gandia ixen al carrer este dissabte

0
547
Un dels moments de la roda de premsa.

La regidora de Polítiques Econòmiques i Innovació i responsable de Comerç, Alícia Izquierdo, ha comparegut davant els mitjans de comunicació acompanyada dels representants de la nova directiva de la Cooperativa de Comerciants del Centre Històric, Gemma García i José Vivó, per tal de presentar la nova campanya: “Botigues al carrer”.

Una campanya amb la qual els comerços associats i tots els qui han volgut adherir-se a la iniciativa posaran el pròxim dissabte, 25 de febrer, punt i final a la campanya de rebaixes muntant punts de venda al carrer i oferint interessants descomptes que en alguns casos poden arribar-ne a superar el 50-60%.

“També hi haurà atraccions infantils a la plaça rei En Jaume I i Escola Pia, com ara castells inflables, jocs de fusta, així com animació pels carrers. Els comerços associats també oferirem tiquets perquè els clients puguen deixar els vehicles a l’aparcament del Prado”, ha destacat García.

Tal i com ja van anunciar en presentar la campanya de Sant Valentí, l’objectiu principal de les accions de la cooperativa comercial, amb la col·laboració de l’ajuntament de Gandia, serà dinamitzar el Centre Històric des del punt vista comercial, però també d’oci, amb la col·laboració del sector hostaler que s’ha sumat a la campanya que té com a eslògan. “Passeja, compra i gaudeix”.

Vivó, representant del sector a la junta directiva, ha destacat la seua presència, juntament a la d’altres restauradors del Centre Històric, Raval i Prado, com a “moment històric, perquè els comerços i l’hostaleria per fi anem de la mà” i ha anunciat que s’està treballant en nous projectes i sorpreses.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here