Les bandes de música celebren este cap de setmana la festivitat de la seua patrona Santa Cecília

0
819
Santa Cecília Agullent
La banda d'Agullent oferirà un concert de música de pel·lícules

Diferents bandes de música de la Vall d’Albaida celebren este cap de setmana la festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics, especialment amb actes com concerts. Així la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent esta vesprada de dissabte a partir de les 18,45h farà un cercavila des de la Societat Musical fins l’Església de l’Ermiteta per celebrar la Missa de Santa Cecília. En la missa actuaran músics de la Societat Musical i la Coral d’Ontinyent dirigida per José Ureña Eiras. En acabant la cerimònia hi haurà un altre cercavila de tornada a la Societat Musical on es farà un vi d’honor.

Per diumenge 22 a partir de les 11,15h hi haurà al Pavelló Municipal l’Extraordinari Concert de Santa Cecília a càrrec de la Banda de Música on es farà lliuremant de l’instrument als nous músics. El programa del Concert Extraordinari es dividirà en dues parts, en la primera s’interpretarà la peça ‘Centenari Musical’ (de Ramon Garcia i Soler), ‘Pavana para una infanta difunta’ (de Maurice Ravel) i ‘Aurora’ (de Thomas Doss); la segona part constarà de les peces ‘Car’ (de Marcel Peeters) i ‘Sendes’ (de José A. Pina). El concert estarà dirigit per José Francisco Mira Merín.

Per la seua part l’Agrupació Musical d’Agullent celebrarà hui la festivitat amb un concert sobre bandes sonores de pel·lícules. Així s’interpretaran els temes de Robin Hood (Michael Kamen), Memòries d’Àfrica (John Barry) o El Senyor dels Anells (Howard Shore) a la Sala de Multiusos a partir de les 20h.

A l’Olleria la SEM Santa Cecília també farà un concert esta vesprada a partir de les 19,30h al cinema tetre Goya on Pere Molina dirigirà als músics en una interprestació dividida en dues parts: en la primera s’interpretarà ‘El Torico de la Cuerda’ de Luis Serrano, ‘Glubbdubrdid’ de Vicente Ortiz, ‘A Bandolero Story’ de Teo Aparicio, i ‘El Caragol Mifasol’ de Ferrer Ferran; a la segona part les peces seran ‘Rikudim’ de Jan Van der Roost i ‘Vents del Garbí’ de Josep P. Martínez.

Finalment la Unió Musical d’Aielo de Malferit celebrarà també esta vesprada a les 19,30h a l’Auditori Municipal un concert extraordinari que tindrà entrada lliure.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí