Les audicions de piano clausuren el 18é Concurs de Jóvens Intèrprets ‘Ciutat de Xàtiva’

0
557
Imatge dels guanyadors amb el jurat del certamen de Xàtiva

En la segona fase van participar 11 finalistes amb la interpretació d’una obra d’elecció lliure

Aquest cap de setmana ha finalitzat la 18a edició del Concurs de Jóvens Intèrprets ‘Ciutat de Xàtiva’ amb la celebració de la modalitat de piano. Dels 20 participants admesos que van interpretar l’obra obligada, 11 van ser els finalistes que afrontaren la segona fase del concurs amb la interpretació d’una obra d’elecció lliure.

El tribunal, format en aquesta ocasió per Jesús M. Gómez Rodríguez, Ramón Álvarez Lorca y Elena Orobiogoicochea Vizcarra (presidenta), va acordar, per unanimitat, declarar desert el premi de la modalitat C i atorgar la resta de premis a: Oleksandra Totkalova, de 21 anys i procedent de Madrid, premiada en la modalitat A amb diploma, trofeu i 1.300 euros; Alexandre Lutz García, de 19 anys i procedent d’Alacant, premiat en la modalitat B amb diploma, trofeu i 1.000 euros. Els accèssits, valorats en 450 euros, van ser per a: Antonio Morant Albleda, de 26 anys i procedent de València, premiat en la modaliat A; Diego Navas Padilla, de 19 anys i prodecent d’Alcorcón, premiat en la modalitat B; Eduardo Alemany Ramada, de 16 anys i procedent de Benaguasil, premiat en la modalitat C i convidat a actuar en el concert de cloenda el proper 21 d’abril.

La regidora de Consevatori i San Agustí, Empar Penadés, ha manifestat sentir-se molt satisfeta amb aquesta edició del concurs, que s’ha caracteritzat per l’alt nivell dels seus participants i a la que ha qualificat d’èxit total. “Des de la regidoria continuem treballant pel foment de la música a la nostra ciutat i encoratjant els més jóvens a endinsar-se i a formar part del món musical en qualsevol de les seues vessants”, ha apuntat Penadés.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here