Les ajudes Parèntesi Gandia IV del Pla Resistir atorguen 80.000 euros a 30 autònoms i xicotetes empreses

CaixaBank - MyBox

0
993
Gandia
Un dels moments de la roda de premsa.

El co-portaveu del govern local, Miguel Ángel Picornell, acompanyat del regidor de Comerç i Polítiques Econòmiques, Ferran Martínez, han comparegut en roda de premsa per a informar d’alguns dels assumptes més destacats tractats a la Junta de Govern Local, que té com a eix central “la reactivació del teixit productiu a la nostra ciutat”.

Així, segons ha informat Martínez, una de les notícies més significatives abordades en la Junta de govern ha sigut que s’ha aprovat la quarta i última línia d’ajudes Parèntesis del Pla Resistir Gandia per valor de 80.000 euros, una quantia que beneficiarà a unes 30 empreses que corresponen al comerç de vehicles terrestres, galeries d’art, comerços de productes per a adults i llibreries/papereria, i que s’havien quedat fora de les anteriors convocatòries per no complir els epígrafs establerts a les bases. D’aquesta manera, es completen els 2,7 milions de € només en el Pla Resistir Gandia, en col·laboració amb la Generalitat i la Diputació.

D’aquesta manera, es completarà la xifra de 1.200 beneficiaris d’aquest tipus d’ajudes, ja que a hores d’ara, ja són 1.176 empreses les que ja les han rebut en les tres primeres edicions.

El responsable de Comerç ha anunciat que sobri el termini d’aquestes sol·licituds dotades amb 2.000 € per autònom/empresa més 200 € per treballador/a, fins a un màxim de 4.000 €.

Per la seua part, Picornell ha traslladat que a la junta de Govern també s’ha informat en l’apartat d’Urbanisme de l’inici del tràmit ambiental del Pla Especial Castell de Bairén i s’ha sol·licitat l’inici del tràmit d’Avaluació Ambiental i Territorial Estratègica pel procediment simplificat. També s’ha donat compte de la 86a Modificació puntual de l’Ordenança Detallada del Pla General, modificació illa 3a del sector Beniopa-Passeig. Així mateix, s’ha resolt l’informe ambiental i territorial, per tractar-se d’un procediment simplificat d’Avaluació Ambiental i Territorial Estratègica, i s’han realitzat una sèrie de modificacions d’integració paisatgística per a possibilitar la construcció en eixa zona d’una Residència per a Gent Gran.

Per concloure aquest apartat, Picornell ha explicat que d’altra banda s’ha abordat la 78a Modificació puntual de l’Ordenació Detallada del Pla General per la qual s’inclou la Capella en la xarxa secundària de dotacions i s’adapten els espais dotacionals de Simancas, “una permuta perquè la Capella es convertisca en propietat de l’Ajuntament i l’actual propietat dispose d’uns locals en la zona de Simancas”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here