Leroy Merlín obrirà una tenda a Sagunt en juny que donarà treball a 120 persones

0
2162
Imatge de la reunió de representants municipals de Sagunt amb Leroy Merlín

L’empresa invertirà uns 20 milions per obrir el centre de Sagunt i el 40% d’estos llocs seran de nova contractació

Representants de l’Ajuntament de Sagunt s’han reunit este dijous amb responsables de Leroy Merlín i del Grupo Lar, promotor del nou parc comercial VidaNova Parc, per a supervisar l’estat de les llicències d’obertura pertinents i parlar del conveni amb el consistori per a la contractació de treballadors i treballadores de Sagunt.

Leroy Merlín ha explicat que requerirà aproximadament 120 treballadors per a la seua futura tenda en la nostra ciutat que, com ja es va anunciar, té prevista la seua obertura a mitjan juny d’enguany. A més, el 40% d’estos llocs de treball seran de nova contractació, tal com ha anunciat l’empresa.

A esta reunió han assistit els regidors d’Activitats, Guillermo Sampedro; d’Urbanisme, Pablo Abelleira; de Promoció Econòmica, Miguel Chover, i de Policia Local, Enric Ariño, així com la diputada autonòmica, Teresa García. Per l’altra part, els assistents han sigut Borja Arambarri, Responsable d’Expansió de Leroy Merlín, José Antonio García, Director de Promoció de Centres Comercials del Grupo Lar i Juan Andrés Blázquez, futur director de la tenda Leroy Merlín de Sagunt.

Entre els objectius de la reunió es trobaven conéixer al futur director de la tenda, revisar l’estat de les llicències urbanístiques i d’activitats per a coordinar l’obertura i començar a asseure les bases del conveni del procés de contractació, que se signarà al febrer i estarà coordinat per la delegació de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sagunt.

L’objectiu d’això és que la majoria dels llocs de treball de nova contractació siguen per a persones de la localitat. En este sentit, Leroy Merlín també ha destacat la seua aposta per la contractació de dones i persones amb discapacitat.

A més, els responsables de la cadena han afirmat que la inversió total de l’empresa en la tenda de Sagunt és de 20 milions d’euros. A això caldrà sumar entre 1 i 1’5 milions d’euros anuals que Leroy Merlín calcula que gastarà en serveis de diferent índole una vegada estiga en funcionament la tenda de Sagunt. Estos serveis seran subcontractats a empreses, en la seua majoria locals, per tant, es tracta d’una inversió que quedarà a Sagunt.

La intenció del Grupo Lar és obrir Leroy Merlín al juny com una primera fase i, en els pròxims mesos, anar obrint la resta de les tendes, fins que el parc estiga operatiu al complet a la fi de setembre d’enguany.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí