Leroy Merlin obri la seua nova tenda de Sagunt que ha suposat 120 llocs de treball

0
962
Imatge de l'acte inaugural de Leroy Merlin a Sagunt

L’alcalde de Sagunt i membres de la corporació han assistit a la inauguració de la nova gran superfície situada en VidaNova Parc

Leroy Merlin ha obert la nova tenda a Sagunt amb una inversió de 20 milions d’euros. La ubicació es troba en el nou parc comercial VidaNova Parc i este matí s’ha inaugurat oficialment la superfície.

La companyia ha invertit milions d’euros per a l’execució d’esta nova tenda que compta amb una superfície comercial de més de 8.600 metres quadrats. La tenda ha suposat la creació de 120 llocs de treball directes i 40 indirectes entre els servicis de transport, instal·lació, seguretat, neteja, etc. D’esta manera, la companyia afavorix la dinamització de la zona en la qual se situa, suposant un important actiu per a les economies locals.

L’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha visitat este matí la nova tenda Leroy Merlin amb la finalitat de donar la benvinguda a tot l’equip a la ciutat de Sagunt. A més de l’alcalde, també han volgut assistir a esta visita el regidor d’Activitats, Guillermo Sampedro; el regidor de Promoció Econòmica, Miguel Chover; el regidor d’Urbanisme, Pablo Abelleira; el regidor de Contractació, Pepe Gil; el regidor de Comerç, Sergio Moreno, així com diferents membres de la corporació.

Per part de Leroy Merlin, també han assistit el director de Leroy Merlin Sagunt, Juan Andrés Blázquez; i el director de Leroy Merlin Espanya, Ignacio Sánchez. Entre tots, han realitzat un recorregut per les instal·lacions que ja es troben preparades per a obrir-les demà al públic. Com és costum, l’alcalde de Sagunt al costat de l’equip directiu de Leroy Merlin han tallat la cinta, donant així per inaugurada la tenda.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  L'empresa que fabrica les sabates de Zara compra una parcel·la a Parc Sagunt

L’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha assegurat que l’obertura de Leroy Merlin “demostra que Sagunt és una realitat comercial i econòmica, perquè les empreses estan confiant en les oportunitats que nostra ciutat està oferint en estos moments. És un servei als ciutadans, però alhora una oportunitat de treball”. A més, respecte al paper de l’ajuntament ha destacat que ha sabut “estar a l’altura de les expectatives, perquè l’empresa en tenia unes del funcionament i s’han complit. Els departaments municipals han treballat com s’espera que funcione l’administració i els felicite”.

La instal·lació de Leroy Merlin a Sagunt complix un objectiu segons Fernández, ja que “una ciutat com la nostra tenia un deute amb els seus ciutadans, perquè ha d’oferir este tipus de servei que ha de ser compatible amb el xicotet comerç, perquè una oferta comercial d’estes característiques pot retroalimentar el sector turístic. Esta obertura és una de les potes de la recuperació de l’ocupació a Sagunt”.

Leroy Merlin, gran superfície especialitzada en decoració, bricolatge, jardineria i construcció oferirà des de demà als veïns i veïnes de Sagunt el millor assessorament sobre condicionament de la llar i disposarà de 30.000 referències en estoc i més de 170.000 sota comanda, dividides en 13 seccions: il·luminació, sanitari, fusta, ferramentes, materials de construcció, electricitat-lampisteria-calor, decoració, pintura, ferreteria i ordenació, jardí, moqueta, cuines i ceràmica.

L’obertura de Leroy Merlin a Sagunt està emmarcada en el Pla d’Expansió 2017-2021 de la companyia, que preveu l’obertura de 31 nous punts de venda a Espanya, suposant una inversió de 608 milions d’euros i la creació de 4.000 llocs de treball directes i aproximadament 1.500 indirectes.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  HAPIK: una nueva experiencia de ocio familiar con escalada y parque de aventura llega a Alfafar

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here