L’equip d’Educació Ambiental de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida estrena eslògan i logotip per a la seua tasca de conscienciació

0
1254
Els alumnes de la comarca han participat en la iniciativa.

La guanyadora va ser una alumna del CEIP Doctor Esplugues de Montaverner, amb “Si el món vols millorar, amb les tres RRR hauràs de practicar”, fent una crida a Reduir, Reutilitzar i Reciclar

L’equip d’Educació Ambiental que forma part del departament de Medi Ambient de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida va convocar a principis d’aquest any el 1r Concurs Escolar d’Eslògans, dintre el programa Composta Escola del COR, per tal de crear el nou eslògan per a la campanya de residus.

La campanya anomenada ‘Millora de la recollida selectiva de residus’ va ser llançada a l’alumnat de 6é de primària dels centres educatius que formaven part del programa Composta Escola del Consorci de Residus. El CEIP Doctor Esplugues de Montaverner va participar amb 12 propostes, el CEIP Bonavista d’Ontinyent amb 19 participacions i el CEIP Vicent Gironés d’Ontinyent amb 1 participació.

Un total de 32 propostes creatives que es va sotmetre a votació per part dels treballadors i treballadores de l’Àrea de Medi Ambient de la Mancomunitat. La guanyadora del concurs va ser una alumna del CEIP Doctor Esplugues de Montaverner, sota el pseudònim d’AGLO i que va proposar: “Si el món vols millorar, amb les tres RRR hauràs de practicar”.

Per celebrar-ho, l’equip d’Educació Ambiental va visitar el centre a Montaverner, per tal de fer l’entrega de diplomes a totes les xiquetes i els xiquets participants, a més d’un joc de taula per a la guanyadora.

Des d’aleshores es pot visitar l’exposició dels 32 dibuixos al centre educatiu montaverní, amb accés per l’entrada del carrer de la Mare de Déu del Loreto. Unes propostes molt originals i que mostren la gran sensibilització que les noves generacions senten per la cura i l’estima a la natura, així com per la seua conservació.

L’Àrea de Medi Ambient agraeix la bona rebuda i la implicació del professorat i l’alumnat participant, ja que l’educació és la base d’un canvi necessari cap a un món més respectuós i sostenible.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí