L’enderroc de l’antic hospital Francesc de Borja de Gandia costarà 2,5 milions i tindrà un termini d’execució de vuit mesos

0
1390
Un dels moments de l'anunci.

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i la consellera de Sanitat, Ana Barceló, han anunciat durant la vista de la consellera a la ciutat amb motiu de la Fira i Festes, que ja s’ha publicat a la plataforma de contractació el contracte per a l’enderroc de l’antic hospital Francesc de Borja.

Un anunci que ha estat qualificat per l’alcaldessa com «una bona notícia» per a la ciutat. «Un dels projectes més emblemàtics que tenia la ciutat pendent i un dels compromisos ferms d’aquest govern, era dotar d’un nou motor sociosanitari al barri Roís de Corella» va explicar Morant qui ha recordat que és un projecte que es treballa intensament des de l’inici de la legislatura. «Ara arriba l’època de les bones notícies. Començàrem la legislatura d’una manera molt limitada per haver d’afrontar la resolució de les emergències. Ara ha arribat l’època de les realitats que són fruit de tot el treball i els compromisos que hem anat adquirit al llarg de la legislatura».

Diana Morant ha fet un repàs a «les milionàries inversions que ha realitzat el Consell a la nostra ciutat destacant els 20 milions d’euros del Programa Edificant, els 20 milions per a la construcció del Palau de Justícia, a més dels 8 milions d’euros per a la construcció del nou centre sociosanitari de Roís de Corella. Després de 20 anys de govern del PP, aquesta ciutat tenia moltes mancances i projectes pendents i ara aconseguirem que totes aquestes infraestructures siguen reals. Infraestructures que possibilitaran serveis públics i de qualitat destinats a millorar la vida dels ciutadans».

Per la seua banda, Ana Barceló ha anunciat que s’ha publicat a la plataforma de contractació el contracte per a l’enderroc de l’antic hospital Francesc de Borja amb un pressupost de dos milions i mig d’euros. Els treballs tenen un termini d’execució de vuit mesos, i tal com ha explicat la consellera, «El centre tindrà molts serveis i completarà pràcticament el mapa sanitari de la ciutat. Una vegada que finalitze l’enderroc no volem que quede un solar perquè la nostra intenció és que el centre siga una realitat el més aviat possible i complint tots els terminis».

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí