L’empresarial del Camp de Morvedre signen un conveni de formació i internacionalització amb la Cambra de comerç

CaixaBank - MyBox

0
1204
Imatge de la signatura de l'acord

ASECAM i la Cambra adquireixen compromisos de col·laboració en els que participarà l’Escola de Negocis Lluís Vives

L’Associació d’Empresaris del Camp de Morvedre (ASECAM) ha signat un conveni de col·laboració per a la prestació de serveis amb la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de València. El document ha sigut rubricat per la presidenta de l’associació empresarial de la comarca, Cristina Plumed, i el seu homòleg de la Cambra de comerç de València, José Vicente Morata.

En el marc d’aquest conveni, ambdues entitats adquireixen compromisos de col·laboració en matèria de formació gràcies als serveis que s’imparteixen des de l’Escola de Negocis Lluís Vives de Cambra València sobre programes de perfeccionament per a empresaris i directius, actualització professional per a treballadors o comandaments intermedis, preparació de recentment titulats a través de formació de postgrau o ensenyament d’anglès per al món dels negocis.

Així mateix, gràcies a aquest acord, també es contrauen compromisos de col·laboració en matèria d’internacionalització i d’innovació, a través de jornades, tallers o seminaris, així com l’impuls de programes i projectes que fomenten el emprendimiento i l’ocupació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here