L’empresarial del Camp de Morvedre ASECAM reelegeix de presidenta a Cristina Plumed per als pròxims 4 anys


0
622
Foto de família dels participants en l'assemblea d'ASECAM.

La de Plumed ha sigut l’única candidatura presentada, i renova el càrrec després de 8 anys al capdavant d’ASECAM

Cristina Plumed Pérez continuarà els pròxims quatre anys al capdavant de l’Associació d’Empresaris del Camp de Morvedre (ASECAM) després d’haver sigut triada la seua candidatura, l’única presentada, per majoria absoluta en l’Assemblea Extraordinària Electoral que ha tingut lloc aquest dimecres, 12 de maig, en el restaurant El Mirador de Sagunt. Aquest esdeveniment ha comptat amb la presència de l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, del president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV-CV), Salvador Navarro, la presidenta de CEV València, Eva Blasco, i el secretari general d’aquesta entitat, Miguel Ángel Javaloyes.

«Enguany ha sigut difícil per a tota la societat, i per a les empreses, ha suposat un abans i un després; la incertesa ens ha abocat al canvi i com no pot ser d’una altra manera ASECAM està també immersa en aqueix canvi. Estem treballant la nostra estratègia, perquè és necessari fer una reflexió profunda sobre l’evolució que ha de realitzar l’associació per a aconseguir defensar, atendre i sumar els interessos dels nostres associats. Des de ASECAM treballem cada dia per a ser considerats l’associació de referència del Camp de Morvedre, que represente des de l’autònom, passant per la pime, fins a la gran empresa», ha apuntat Cristina Plumed qui ostenta la presidència d’aquesta entitat des del 6 de juny de 2013.

La presidenta de ASECAM ha volgut fer balanç d’aquests huit anys al capdavant de l’associació: «Durant aquest temps hi ha hagut reivindicacions que s’han convertit en grans assoliments en els quals hem participat com és el cas de l’atracció d’inversions per a Parc Sagunt, la construcció de la rotonda d’accés a aquest parc empresarial, l’accés ferroviari al port comercial, la valoració de la importància del Corredor Cantàbric Mediterrani i que s’agiliten les seues millores o la creació d’un Consell de la Formació Professional, entre altres».

Per part seua, la presidenta de CEV València, Eva Blasco, ha volgut felicitar a Cristina Plumed per la seua reelecció posant èmfasi en el fet que el treball realitzat al capdavant de ASECAM ha permés convertir a l’associació empresarial del Camp de Morvedre «en una entitat de referència», a més de destacar el gran nombre d’empreses «capdavanteres» amb les quals compta la comarca «que inverteixen en innovació, sostenibilitat, formació i generen riquesa». Blasco va aprofitar l’ocasió per a demanar a les administracions que ajuden les empreses «a seguir avant i que no ens llastren».
Finalment, l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha destacat el treball conjunt que des del consistori saguntí es duu a terme amb ASECAM, sobretot en aquests últims mesos. «Seguirem en aqueixa línia, continuarem reivindicant infraestructures i també treballant, per exemple, per a la millora dels polígons industrials. L’Ajuntament de Sagunt és ací per a ajudar a les empreses, tant a les quals ja estan instal·lades com a les que estan venint, hi ha molts serveis municipals que posem a la disposició de totes elles», ha assenyalat Moreno.

XX Assemblea General

D’altra banda, abans de l’electoral, ASECAM ha celebrat també la XX Assemblea General anual on Cristina Plumed ha donat compte de tot el realitzat per ella i la seua junta directiva durant aquest any que ha estat marcat per la pandèmia de la COVID-19.

«Durant aquest any de crisi sanitària, ens hem ocupat a fons i hem estat assessorant els nostres associats en qualsevol necessitat o inquietud que tenien, hem filtrat tota la informació que ens arribava i hem difós la de més rellevància. Per descomptat, hem estat en contacte amb les administracions, i hem tendit la nostra mà. Hi ha hagut contacte fluid i continuat amb l’Ajuntament de Sagunt, també s’ha contactat amb el de Canet d’en Berenguer així com les dues mancomunitats de la comarca», ha afirmat Plumed.

La presidenta de ASECAM, a més ha fet un repàs del treball realitzat durant aquest any per les diverses comissions que formen part de l’associació comarcal i ha tornat a posar l’accent en algunes de les necessitats latents en el nostre entorn. «Hem continuat transmetent la necessitat del segon accés a Parc Sagunt I i a fer un seguiment de les solucions proposades a aquest accés, a més d’insistir en la importància de l’accés nord del port de València amb el port de Sagunt. A més, arran de la nostra proposta a l’Ajuntament de Sagunt, s’ha creat d’un Observatori d’Infraestructures, en el qual es tracten necessitats d’infraestructures locals que es puguen executar a curt termini com és el cas de la millora de l’accés als polígons industrials. A pesar que ha sigut un any de pandèmia, no hem parat de treballar, de proposar accions i de reivindicar les necessitats que tenen les empreses del nostre entorn», ha assenyalat.

Finalment, Plumed ha afirmat: «Tenim el repte de continuar creixent, i d’ajudar a créixer a les nostres empreses, de manera sostenible, adaptant-se a les noves realitats i facilitant totes les eines possibles per a poder-lo fer, perquè són necessàries no sols en aquests temps d’incertesa, si no per a ajudar a construir les empreses del futur. Hem de canviar per a ensenyar a canviar, totes aquelles empreses que no s’adapten tecnològicament, i que no incloguen en la seua presa de decisions la sostenibilitat en sentit ampli, i més concretament l’ambiental, no existiran el dia de demà. Aquesta crisi és una oportunitat, ens ha obert encara més els ulls, en la necessitat d’aquest canvi tecnològic i social».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here