L’empresarial Coeval demana a la consellera que prioritze el Palau de Justícia d’Ontinyent

0
733
La trobada es va produir a Ontinyent
La trobada es va produir a Ontinyent

La Consellera de Justícia, Gabriela Bravo, ha participat en les Trobades Empresarials que organitza la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (Coeval), cita qe ha servit perquè la patronal de la comarca li demane que prioritze la construcció del futur Palau de Justícia d’Ontinyent.

Bravo, nascuda al Ràfol de Salem, ha estat acompanyada pels regidors d’Ontinyent Joan Sanchis i Jaime Perís. La consellera ha exposat davant els empresaris de Coeval les línies mestres de present i futur de la seua conselleria, destacant el seu compromís amb la millora dels mitjans amb els quals actualment han de treballar totes les persones que es dediquen a la justícia, ja que aquesta és un pilar bàsic de l’estat democràtic i clau per a l’existència d’alguna cosa tan important com la seguretat jurídica i sobre la base d’açò ha de dotar-se com mereix pressupostàriament. Ha reconegut que s’ha trobat una mala situació en els mitjans humans, materials i informàtics relacionats amb la justícia, la qual cosa fa que s’acumulen els assumptes i per açò siga lenta i ineficaç i que actualment en aquest tema estan elaborant-se les prioritats d’actuació perquè amb els mitjans que disposa puga millorar aquesta situació.

Finalment ha destacat igualment el seu compromís amb l’agilitació de tràmits burocràtics de l’Administració Autonòmica, encàrrec que directament li ha fet el President de la Generalitat, Ximo Puig i que també es troba en la fase d’elaboració de diagnostique i prioritats, sent est un tema fonamental per a ciutadans i empreses pel que té interès a escoltar les aportacions que se li facen des del món empresarial.

En la Trobada Empresarial van participar representants comarcals dels professionals que es dediquen a la justícia que van compartir la preocupació de la Consellera per la falta de mitjans i van concretar en la necessitat que es prioritze en les infraestructures a dur a terme la del nou Palau de Justícia d’Ontinyent que dóna servei a la comarca de la Vall d’Albaida. Els representants empresarials de Coeval van donar suport a aquesta petició per la importància que també té per a l’economia el comptar amb una justícia que dispose dels mitjans adequats per a ser més eficaç i van aprofitar la trobada amb la Consellera per a reivindicar la necessitat d’agilitar tràmits administratius que es converteixen en una càrrega que desincentiva el creixement econòmic i empresarial. Per açò li han traslladat que ha d’incorporar-se amb força l’ús de les noves tecnologies en l’Administració i impulsar i la col·laboració públic-privada tal com demana la normativa europea.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí