L’empresarial ASECAM de Sagunt i el Camp de Morvedre celebra la gala del seu 20é aniversari

0
3289
Foto de família dels participants en la gala de Sagunt

L’esdeveniment, en el qual van estar l’alcalde de Sagunt, el President de la Generalitat i el President de la Diputació, es van entregar els premis ASECAM 2019

L’Associació d’Empresaris del Camp de Morvedre (ASECAM) va celebrar durant la vesprada de dimecres la seua habitual trobada empresarial, un espai en el qual empresaris de tota la comarca compartixen les seues necessitats i tracten de promoure accions conjuntes. En este esdeveniment, també es va dur a terme el lliurament de premis ASECAM 2019 que reconeix el bon fer de les empreses de la comarca, i que es realitza per segon any consecutiu. L’emplaçament triat per realitzar l’acte va ser el Teatre Romà de Sagunt, ja que l’entitat va voler dur a terme una trobada especial en la qual, a més, es va commemorar el XX aniversari d’ASECAM.

L’acte va comptar amb la participació del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig; l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno; la presidenta d’ASECAM, Cristina Plumed: el president de la Diputació de València, Toni Gaspar; i el president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Salvador Navarro, a més de membres de la Corporació Municipal i personalitats del món empresarial i l’administració.

La gala es va celebrar al Teatre Romà de Sagunt

L’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, va destacar sobre l’esdeveniment que es tracta d’un acte molt especial pel reconeixement al treball i la constància d’una associació que treballa en pro de les empreses de la comarca i que realitzen una excel·lent labor de representació i defensa de les empreses. En este sentit, va remarcar la trajectòria i evolució de l’entitat i va assegurar que en estos moments «està en la seua major cota de rellevància i importància a nivell autonòmic, de nombre de socis, d’influència en les polítiques de canvi de la nostra societat». Moreno va fer un especial esment a la presidenta d’ASECAM, Cristina Plumed, així com al seu equip per la seua labor, referència i èxit.

Quant a la labor de les institucions públiques, va assegurar que l’obligació d’estes és impulsar i atraure noves activitats econòmiques, negocis i projectes, ja que «estem apostant per ser una ciutat industrial, innovadora, tecnològica, una ciutat que atraga indústria i empreses, per tant inversions, estem dient que apostem per una ocupació de qualitat, estable i integrada per persones qualificades, i per això des de l’administració hem de fa un gran esforç i mirar cap a les empreses».​

L’alcalde va explicar que la política en promoció de matèria econòmica que duran a terme serà activa, coordinada i consensuada amb tots els agents implicats perquè es convertisca en el principal motor econòmic i de generació d’ocupació de la comarca i de la ciutat. «La nostra prioritat, i així ho estem fent, és establir una política d’atracció d’empreses juntament amb la consolidació de les ja existents, i per a això és imprescindible que sector privat i administració pública treballem juntament amb les associacions empresarials, amb la vista posada en el futur de la nostra ciutat. O caminem la sendera junts o no tindrem una sendera pròspera per a la nostra societat», va expressar Darío Moreno.

La presidenta d’ASECAM, junta a les principals autoritats que van assistir

A més, va assegurar que la ciutat de Sagunt és un enclavament estratègic únic, que compta amb una ubicació privilegiada, amb connexió marítim terrestre, amb una àmplia història industrial, amb un gran desplegament d’infraestructures, amb recursos humans i també amb una gran qualitat de vida, alguna cosa que les empreses valoren molt a l’hora de buscar emplaçaments. Amb tot això, Darío Moreno va declarar que la ciutat compta amb tots els ingredients per tindre èxit i per convertir la comarca del Camp de Morvedre en un dels epicentres industrials i econòmics d’Espanya.

D’altra banda, el president de la Generalitat, Ximo Puig, va assegurar que la Comunitat Valenciana no pot entendre’s sense Sagunt pel seu significat estratègic, vital i cultural i va recordar que en esta ciutat en els últims anys s’han vist grans avanços «amb Parc Sagunt I com un dels emblemes del treball conjunt entre les diferents administracions i l’empresariat, un projecte mancat d’energia que finalment es va desbloquejar perquè fóra una realitat per fer avançar esta ciutat i esta comarca que continuarà prompte amb Parc Sagunt II».

Puig va qualificar de comarca amb grans possibilitats el Camp de Morvedre per aspectes com el corredor cantàbric-mediterrani o la Formació Professional, esta última «qüestió clau que per nosaltres és fonamental potenciar en esta legislatura ja que cal buscar la connexió entre el mercat de treball i la formació». El sector empresarial «sap perfectament el que necessita des del punt de vista de l’empresa, així és que les administracions públiques hem de ser capaces de buscar ixa confluència perquè la joventut puga tindre la seua oportunitat», va assegurar el president fent referència a la recent constitució del Consell Sectorial de la Formació Professional de Sagunt.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí