L’empresa pública d’Alzira IDEA amplia el Pla d’Ocupació Juvenil “Formació + Ocupació”

0
1661
Idea ha estat una eina per fomentar l'empleabilitat d'Alzira

Dins del pla d’ocupació juvenil en el 2018 s’han contractat a 15 joves amb titulació durant 9 mesos i a 10 alumnes en la modalitat de «formació+ocupació» en el primer curs d’FP amb un pressupost total de 385.000 euros

La regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, a través d’IDEA, ha ampliat els contractes de 6 joves del Pla d’Ocupació «Formació+Ocupació» en 7 mesos més.

Segons ha explicat Ivan Martínez, regidor responsable de l’àrea: «l’objectiu d’aquest programa és oferir a joves desocupats/des sense titulació la formació en un mòdul professional, amb la col·laboració del CIFP Luis Suñer, i amb un contracte amb l’Ajuntament d’Alzira. S’han prorrogat els contractes amb l’Ajuntament als i les alumnes que han continuat amb la formació del mòdul d’FP per completar el 2n curs».

Dins del pla d’ocupació juvenil en el 2018 s’han contractat a 15 joves amb titulació durant 9 mesos i a 10 alumnes en la modalitat de «formació+ocupació» en el primer curs d’FP amb un pressupost total de 385.000 euros. A més a més, s’ha posat en marxa el «Viatge Juvenil a l’Empleabilitat», amb la beca a 45 alumnes en distintes especialitzats formatives (hostaleria, electromecànica i logística/transport), amb finançament del Ministeri d’Hisenda i del Fons europeu de Garantia Juvenil, i 10 més amb un conveni amb AUTAL per a rebre la formació sobre reparació de tallers. En aquest sentit, són més de 20 empreses de la nostra ciutat les que han oferit poder fer la realització de les pràctiques formatives en les seues instal·lacions, amb un compromís d’inserció laboral.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí